Instagram thuiscursus Marie Kondo

Deze cursus is al gegeven binnenkort nieuwe datum.

4 t/m 10 mei 2020 geef ik een Instagram thuis cursus op @cursusmariekondo.

Als gecertificeerd consultant leer ik jou tijdens deze cursus de basis methode van Marie Kondo in 7 video’s en een live-sessie.

Marie Kondo is inmiddels een bekend persoon geworden als het gaat om het opruimen van je huis. Ze heeft als geen ander tips en tricks hoe je dit het beste kunt doen. Met haar boek Spark Joy en Netflix serie Tidying Up with Marie Kondo heeft ze inmiddels wereldwijd ontelbaar veel mensen geïnspireerd.

Tijdens deze coronavirus periode van #lockdown komen veel mensen tot de conclusie dat dit het uitgerekende moment is om eens het huis goed te gaan opruimen. Wil je weten hoe je dit het beste kunt doen? Met deze Instagram cursus geef ik je tips en tricks in het opruimen van je huis.

Voorwaarden en werkzijze

  • Eenmalige kosten zijn €7,50
  • 14 dagen toegang tot het Instagram cursus account
  • Je kunt alleen gebruik maken van deze cursus als je een Instagram account hebt en de Tikkie App
  • Stuur een e-mail naar dochterdejonge@gmail.com of een direct message via Instagram naar @dochterdejonge voor uiterlijk 4 mei 12:00 met de vermelding dat je mee wilt doen met de cursus inclusief je telefoon nummer
  • Ik stuur je als reactie een tikkie met een betaalverzoek van €7,50
  • Als je het betaalverzoek hebt voldaan voeg ik je toe aan het privé Instagram account van de cursus waar je toegang krijgt tot alle video’s en de live-sessie.

Waar wacht je nog op? Doe nu mee met de curus!

konmari consultant marie kondo opruimen nederland