Damsterdiep 10 9711 SK Groningen
+31 (0)6 415 00 532
karlijn@dochterdejonge.nl

Intake

opruimhulp marie kondo

Let's do This!

Ontvang nu tijdelijk een gratis intake t.w.v. €50,-

Krijg nu begeleiding in het opruimen van je kledingkast en het structureren van je huis middels de methode van Marie Kondo! 

Door deze methode omring je jezelf met spullen waar je écht blij van wordt. Wat deze methode zo bijzonder maakt is dat de focus niet ligt op wegdoen maar juist op behouden.

Weet je nog niet helemaal wat je kunt verwachten? In dat geval kan je nu tijdelijk een gratis kennismaking inplannen! Ik kom persoonlijk bij je langs en bespreek samen met jou hoe we je huis kunnen gaan aanpakken.

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in. Ik bel je z.s.m. terug om samen een afspraak in te plannen. Start vandaag nog!

Ik vond het echt een hele fijne sessie, je bent zo professioneel en kundig. Je werkt hard door en vouwt de stukken in een handomdraai! Je kan echt zien dat het jouw passie is. 

– Marianne Willems

Deze actie is geldig voor aanvragen in de straal van 25 Km. rondom de stad Groningen.

De kosten van een kennismaking buiten een straal van 25 Km. rondom de stad Groningen bedragen €50,- inclusief BTW. Besluit je na de kennismaking een vervolg consult te boeken dan verrekenen we dit bedrag. Je betaald hierdoor geen extra kosten.

Bij het invullen van het contactformulier stem je er mee in dat ik contact met je opneem. Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Waar wacht je nog op? Neem nu contact met mij op via bovenstaand formulier en ik bel je terug!